tag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post5159267353760648382..comments2023-04-05T18:45:34.838+03:00Comments on LIISI TOIDUBLOGI: Biskviitkattega rabarberikookLiisihttp://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-34767718751795617342018-05-13T09:23:23.998+03:002018-05-13T09:23:23.998+03:00Hea retsept! :) Hea retsept! :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07211872030951769713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-80037592332251231582018-05-13T09:17:50.120+03:002018-05-13T09:17:50.120+03:00This comment has been removed by the author.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07211872030951769713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-47218852967066336432016-05-23T22:31:38.944+03:002016-05-23T22:31:38.944+03:00Kas munad olid värsked? Munad ei lähe vahtu kui ka...Kas munad olid värsked? Munad ei lähe vahtu kui kauss on rasvane või märg. 100 g suhkrut on kindlasti õige ja piisav kogus. Tundub, et asi läks läilaks siiski üleliigse suhkru pärast. Milleks on üldse hea rabarbrit suhkru all hoida? <br />Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-8988051057269683612016-05-22T18:55:45.192+03:002016-05-22T18:55:45.192+03:00mina ka tegin, aga midagi läks mulgi valesti. muna...mina ka tegin, aga midagi läks mulgi valesti. munasegu tuli vedel ja vahtu ei läinud miski nipiga, tegin küll köögikombainiga, aga vahtu ma teda ei saanudki. pealegi ahjus ta ei kerkinud ka, kas olete kindel et suhkru kogus on õige. mul tuli ikka jube magus. ma muidugi hoidsin ööpäev rabarbarit suhkru all ka. kas see nii palju siis luges? meeletu magus on.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-24217536309407081552016-05-13T16:19:33.826+03:002016-05-13T16:19:33.826+03:00tegin ka täna ja väga hea tuli,tänud Liisile!
tegin ka täna ja väga hea tuli,tänud Liisile!<br />Mesimummidhttps://www.blogger.com/profile/06510222593175924968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-15906239163701973722016-05-11T14:31:25.892+03:002016-05-11T14:31:25.892+03:00Antud retseptis toodud kogused on mõeldud ahjuplaa...Antud retseptis toodud kogused on mõeldud ahjuplaadi suuruse koogi küpsetamise jaoks. Kui kasutasid 28 cm läbimõõduga koogivormi, tundub, et vorm sai liiga väike nende koguste jaoks. Biskviidi kiht jääb väikses vormis liiga paks ja ei küpse ära. Väiksema vormi jaoks tuleks valmistada kook ka vähema kogusena. Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-64372652065681387422016-05-08T16:02:54.623+03:002016-05-08T16:02:54.623+03:00Ma ei tea, mis mul valesti on, aga pealmine osa jä...Ma ei tea, mis mul valesti on, aga pealmine osa jääb vedel. Esimene 5 minutit oli vastliiga kuumas tõmbas ähvardavalt liiga pruuniks, aga edasi hoidsin vähemalt pool tundi ahjus ja ikka loksub pealmine osa. See pealne on kuuest munast, aga jube paks miskipärast. Väiksemad munad olid. 28 Cm diameetriga kõrge äärega vorm on ääreni täis.Kripahttps://www.blogger.com/profile/16741475883457876830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-60960270865917570472016-04-22T15:46:13.487+03:002016-04-22T15:46:13.487+03:00Minul ka tänavune esimene rabarberikook tehtud sel...Minul ka tänavune esimene rabarberikook tehtud sellesama retsepti järgi :P Lemmik!Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-50056818682207648022016-04-21T14:15:16.506+03:002016-04-21T14:15:16.506+03:00Küpsetasin täna seda kooki, maitsev sai. Küpsetasin täna seda kooki, maitsev sai. Annehttps://www.blogger.com/profile/14536970279764576001noreply@blogger.com