tag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post3708556027256735381..comments2023-04-05T18:45:34.838+03:00Comments on LIISI TOIDUBLOGI: Leivakorvikesed seenesalatigaLiisihttp://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-29195546497332843302013-03-13T20:48:47.878+02:002013-03-13T20:48:47.878+02:00Vorm peaks olema metallist. Silikoonvorm on liiga ...Vorm peaks olema metallist. Silikoonvorm on liiga pehme.Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-7055779659358566432013-03-13T20:05:28.397+02:002013-03-13T20:05:28.397+02:00Tere, Kas see vorm kuhu leiva surud peaks olema me...Tere, Kas see vorm kuhu leiva surud peaks olema metallist?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-44309394642830842002012-08-14T21:19:20.824+03:002012-08-14T21:19:20.824+03:00Aitäh info eest.
Mina ei lõiganud leival ääri ära...Aitäh info eest. <br />Mina ei lõiganud leival ääri ära, sest Fazeri mustal leival on väga pehme koorik, mis rullides ühtlaseks muutub. Muffinivormi auku tuleks suruda 1-2 lapikuks rullitud leivatükikest, ma veel surusin neid uhmrinuiaga ühtlasemaks. Korvikesed muutuvad küpsetades veidi kõvemaks, kuid mitte krõbedaks.Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-32845621850910062162012-07-18T21:43:24.997+03:002012-07-18T21:43:24.997+03:00Nii, leidsin siis ühest teisest blogist analoogse ...Nii, leidsin siis ühest teisest blogist analoogse asja ja leiva võiks ennem oliiviõliga kokku määrida. Eks proovin siis ;)<br /> Aa. ja leival tuleb ennem ääred ka ära lõigata, kui rullima hakkad.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-62607917192899677982012-07-18T21:39:32.101+03:002012-07-18T21:39:32.101+03:00Ma proovisin ühe korvikese prooviks teha ja tõepoo...Ma proovisin ühe korvikese prooviks teha ja tõepoolest oli väga keeriline seda leiba sinna vormi nii suruda, et see terveks jääks. Kasutasin samuti Fazeri musta leiba. Ehk aitaks, kui näpud vee või õli sisse kasta?<br /> Teiseks veel, et milline see korvikene olema peaks? Kas jääma selliseks krõbedaks või pigem pehmemeks. Ma tegin tavalise muffinipanniga ja 5 min. jäi täitsa pehmeks see leib....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-37354366579774983152011-10-13T08:44:31.607+03:002011-10-13T08:44:31.607+03:00Kasutasin viilutatud Fazeri musta leiba. Ega vormi...Kasutasin viilutatud Fazeri musta leiba. Ega vormi surumisel võibki leib katki minna, sellest pole midagi, aga vajuta siis leib uuesti sõrmedega vormi sisse kinni. Ma veel pärast surusin taignarulli käepideme otsaga leiva kõvemini vormi.Liisihttps://www.blogger.com/profile/03223768473376378158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-15080193415153159962011-10-13T06:57:57.224+03:002011-10-13T06:57:57.224+03:00Mis leivaga sa tegid? Proovisin ka teha, kuid peal...Mis leivaga sa tegid? Proovisin ka teha, kuid peale rullimist leiva vormi asetades läks leib katki:( Kasutasin vormileiba.Mammuhttps://www.blogger.com/profile/06596828251479684585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2183932164817736846.post-4869135997066519892011-09-26T11:55:39.088+03:002011-09-26T11:55:39.088+03:00Seenesalat sellisel lihtsal viisil on on üks minu ...Seenesalat sellisel lihtsal viisil on on üks minu kindlaid lemmikuid!!!Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.com