esmaspäev, 13. august 2018

Coleslaw salat

Praegu on vaieldamatult minu lemmik hooaeg, mil aiast on võtta värsket ja hooajalist kraami -  kurgid, tomatid, suvikõrvits, ürdid. Nii ei jää värske salat küll ühegi  toidu kõrvale valmistamata.

Ameerikas populaarne Coleslaw salat valmistatakse värskest kapsast ja porgandist. Salat on kreemja majoneesikastmega ning sobib hästi grilltoitude, võileibade ja burgerite vahele.


COLESLAW KAPSASALAT

500 g kapsast
150 g porgandit
1 õun
peotäis peterselli

Kaste:
100 g majoneesi
100 g kreeka jogurtit
2 tl suhkrut
2 tl äädikat
soola
musta pipart
1 tl sinepiseemneid

Ribasta kapsas. Riivi jämeda riiviga porgandid ja õun. Haki petersell. Sega kokku kastme ained. Sega suures kausis kõik ained kokku, lase 20 minutit külmkapis maitsestuda.

Retsept valmis koostöös Salvestiga

Kommentaare ei ole: