kolmapäev, 1. märts 2017

Porgandisupp ingveriga

Lumi on sulanud, linnud siristavad ja esimesed lumikellukesed sirutavaid end mullast välja. Täna, kalendris lehte keerates, tekkis minul küll kevade tunne. 
Kevade tervituseks on igati sobiv üks tervislik ja erksavärviline porgandisupp. Magusamaitselisele supile annab särtsu ingver, kookospiim muudab leeme kreemjaks ja eksootiliseks.  


Porgandisupp ingveriga

1 porru
50 g võid
2 spl jahu
1 spl riivitud ingverit
1 l porgandimahla Salvest Mahlakas
1 orgaaniline kanapuljongi kuubik
soola-pipart
1 dl kookospiima


Viiluta porru valge osa. Sulata potis või ja hauta porru pehmeks. Lisa jahu, pruunista 2 minutit. Lisa riivitud ingver, pool porgandimahlast ja puljongikuubik. Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Vala juurde ülejäänud porgandimahl, maitsesta soola-pipraga ning lase supil madalal kuumusel podiseda 20 minutit. Sega juurde kookospiim. Kuumuta keemiseni. Serveeri.

Retsept valmis koostöös Salvestiga

Kommentaare ei ole: