esmaspäev, 3. oktoober 2016

Kamapallimüsli

Kodus valmistatud müsli saab just sellisena nagu endale meeldib. Ma ei armasta kuivatatud puuvilju ja rosinaid müsli sees, seepärast teen üldiselt nn tavalist müslit. Viimase aja lemmikuks on lisada helvestele kamapalle. Mõnusalt krõmps ja parajalt magus.
Alltoodud retsept on kakaoga tehtud, aga võib ka lihtsalt meega röstitult. Serveeri piimaga või sega maitsestamata jogurti hulka.


Kamapallimüsli

200 g täisterakaerahelbeid
30 g kamapalle      
4 spl vedelat mett
4 spl õli
2 spl kakaod


Sega kõik ained omavahel korralikult läbi. Puista müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rösti eelkuumutatud 180-kraadises ahjus 20 minutit. Vahepeal sega müslit paar korda. Jäta jahtuma.

Retsept valmis koostöös Salvestiga

Kommentaare ei ole: