teisipäev, 7. juuni 2016

Porgandi-astelpaju-mandlijook

Koostöös Salvestiga sündis terve hulk joogiretsepte, kus on kasutatud uusi Mahlakas mehusid. Valida on erinevate maitsete vahel, minu lemmikuks kujunes porgandi-astelpajumahl.
Klaasitäis mahla leevendab tühja kõhtu, sobides hästi ka vahepalaks. Lisades mahlale mandlipiima saab kreemja mahlajoogi. Mandlipiimast valmistatud jook sobib ka neile, kes ei talu laktoosi.

Rohkem Mahlakatest valmistatud retsepte leiad Salvesti kodulehelt siin.


Porgandi-astelpaju-mandlijook

480 ml Porgandi-astelpajumehu
500 ml mandlipiima

Pane kõik ained kannmikserisse ja surista ühtlaseks. Serveeri koheselt.

Retsept valmis koostöös Salvestiga

Kommentaare ei ole: