teisipäev, 9. september 2014

Mustikabrownie

Kui õudsalt isutab šokolaadikoogi järele, pole midagi ahvatlevamat kui üks tummine brownie. Brownie valmistamine käib eriti lihtsalt ja kiiresti, paraku peab ütlema, et sama kiirsti saab see mõnus maius ka otsa.
Lisasin brownile värskeid mustikaid, sama hästi sobivad ka külmutatud marjad.


Mustikabrownie

50 g võid
100 g tumedat šokolaadi
2 muna
1,5 dl suhkrut
1,5 dl jahu
1 dl mandlijahu
2 dl mustikaid

Pane või ja šokolaad potti, sulata madalal kuumusel ning jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga, nirista hulka või-šokolaadisegu. Sega juurde jahu ja mandijahu. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 20x30 suurusega vormi. Puista peale mustikad. Küpseta 150-kraadises ahjus 35 minutit.

Kommentaare ei ole: