kolmapäev, 6. august 2014

Kartuli-suitsuräimesalat

Kes ikka sellise kuuma ilmaga köögis viitsib vaaritada - kuuma suvepäeva toit peab olema lihtne ja kiiresti valmiv. Kui eilsest on järele jäänud keedukartuleid ja turult suitsuräime saadud, saab sellest mõnusa suvesalati. Igati korralik kõhutäis.


Kartuli-suitsuräimesalat

4 sööjale

500 g suitsuräimi
4 keedetud värsket kartulit
1 punane sibul
2 keedetud muna
1 marineeritud kurk
250 g hapukoort
1 tl dijon sinepit
soola-pipart
värsket hakitud tilli

Puhasta räimed, eemalda fileed. Haki sibul ja muna ning lõika kartulid ja kurk suupärasteks tükkideks. Kastmeks sega kokku hapukoor ja sinep, maitsesta soola ja pipraga. Sega salat kokku, puista peale värsket hakitud tilli.

1 kommentaar:

Voisula ütles ...

Mmm. Hea salat, ka külma ilmaga.