kolmapäev, 2. aprill 2014

Röstitud paprika supp kitsepiimast kreemjuustuga

Õues on tunda juba pisut sooja õhku, kuid samas on ilm veel varakevadiselt karge ja tuuline. Seda enam on mõnus tulla õuest tuppa, et end mõnusa sooja supiga kosutada.

Köögiviljade röstimine on igavesti lihtne, kuid see-eest väga maitsva supi aluseks. Piisab vaid kõik köögiviljad ahjuplaadile laduda, ahju pista ning hiljem püreeks lasta. Minul olid seekord kasutada mõned paprikad, millele viskasin sekka sibulad ja küüslauku, supp sai mõnusa konsistentsi kreemjuustust.


Röstitud paprika supp kitsepiimast kreemjuustuga

4-le

4 punast paprikat
1 sibul
2 küüslaugu küünt
500 ml vett
2 sl pruuni suhkrut
soola-pipart
150 g kitsepiima kreemjuustu

Puhasta paprikad, sibul ja küüslauk ning lõika sektoriteks. Aseta köögiviljad ahjuplaadile, nirista peale oliivõli ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
Kalla köögiviljad potti, püreesta saumikseri või blenderiga. Lisa kuum vesi, suhkur ja maitsesta soola-pipraga. Sega hulka kreemjuust. Serveeri.

Retsept valmis koostöös Synnovega.

Kommentaare ei ole: