laupäev, 15. märts 2014

Kohvi-šokolaadikreem

Igapäevane kohvijooja ma ei ole, külas olles võtan tassikese koogi kõrvale, kuid hommikuse äratajana kofeiini ei vaja. Küll aga naudin ma värske kohvi aroomi ja armastan kohvi mõrkjat maitset toidus. Igasugused kohvikreemid, -koogid, -keeksid meeldivad mulle väga.

Siinkohal üks mõnus magustoit, kus kasutasin Kohvisemu värskelt jahvatatud kohviubasid Caprissimo, millest valmistatud kohv sai ülimalt aromaatne ja piisavalt kange.

Kohvi-šokolaadikreem on mõnus lõpetus pühapäevasele õhtusöögile, kuid ka piisavalt lihtne, et valmistada argiõhtul.


Kohvi-šokolaadikreem

2-4 sööjale

200 g toasooja toorjuustu
2 dl rõõska koort
4 sl kanget kohvi
200 g nutella šokolaadikreemi

Hõõru toasoe toorjuust kreemjaks, sega juurde kohv. Vahusta koor ja lisa kohvi-toorjuustukreemile. Viimaks sega juurde toasoe šokolaadikreem. Serveeri kohe. 

Kommentaare ei ole: