reede, 10. jaanuar 2014

Soojad sibula-juustusaiad

Viimasel ajal on meie hommikusöögilaual väga tihti kuumad võileivad. Ju on see  rõskest ja pimedast ilmast, et organism vajab kosutuseks sooja toitu.
Krõbedad sibula-juustusaiad on tõeline maiuspala. Sibualakatte võib juba varem valmis teha, siis pole muud kui juust peale ja ahju.


Soojad sibula-juustusaiad

4 tk

3-4 punast sibulat
2 sl pruuni suhkrut
veidi palsamiäädikat
0,5 dl vett
soola-pipart

4 saiaviilu
100 g tugevamaitselist juustu

Puhasta ja viiluta sibulad. Kuumuta pannil õli, hauta sibulaid kuni sibulad on pehmenenud (ära pruunista). Lisa suhkur, veidi palsamiäädikat ja vesi, hauta kuni vedelik on aurustunud. Maitsesta soola-pipraga.
Rösti saiaviilud. Tõsta igale saiale hautatud sibulaid, puista peale riivitud juustu ja grilli saiu 225-kraadises ahjus kuni juust on sulanud. Serveeri kohe.

Retsept: Sibulad ja laugud


Kommentaare ei ole: