esmaspäev, 10. juuni 2013

Võis praetud küüslaugused aedoad salveiga

Eile turul käies sattusin poolkogemata kodumaiste väikeste tomatite otsinguil aedubade leti äärde. Kuna aedoad mulle väga-väga maitsevad, oli otsus kindel ja kotike ubasid kohe korvis. Esimesed oad valmisid lihtsalt ja kiirelt, seekord küüslaugu ja salveiga maitsestatult. Mõnusalt kerge suveroog.


Võis praetud küüslaugused aedoad salveiga

500 g aedubasid
2 sl võid
2 küüslauguküünt
peotäis salveilehti

Lõika aedubadelt varrepoolne ots ära. Keeda ubasid soolaga maitsestatud vees 4-5 minutit kuni oad on veel parajalt krõmpsud. Kurna.
Kuumuta pannil või, lisa keedetud oad, viilutatud küüslauk ja salveilehed. Pruunista mõni minut. Serveeri kohe.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See on super söök :) Mina teen küll ilma salveita aga lisan suitsujuustu riivituna. Imehea!

Liisi ütles ...

Suitsujuust kõlab põnevalt! Ma olen ka lihtsalt parmesanilaaste peale riivinud -maitseb ka ülihea!