reede, 26. oktoober 2012

Rummipallid

Tegijal ikka juhtub, et biskviitpõhi ei kerki nii nagu peab ja koogiteoks tuleb mikser uuesti tööle panna. Untsuläinud koogipõhjast aga saab valmistada ülimaitsvaid maiustusi.
Rummipallid või -koogikesed on kohvikuklassika, mis on väga lihtne ka kodus järele teha. Kui valmistan rummipalle täiskasvanud sööjatele, siis olen lisanud essentsi asemel tilgakese rummi. Sobib ideaalselt koogi asemel kohvi kõrvale maiustamiseks.


Rummipallid

biskviitpõhi
3 sl kakaopulbrit
veidi rummiessentsi
hapukoort

Pudista biskviitpõhi kaussi. Tõsta veidi biskviidipuru kõrvale. Sega juurde kakaopulber ja rummiessents ning lisa niipalju hapukoort, et saaksid vormitava massi. Vormi segu pallikesteks, veereta pallikesi kõrvale tõstetud biskviidipurus. Tõsta veidikeseks ajaks külmappi tahenema.

Retsept: Nami-Nami

Kommentaare ei ole: