teisipäev, 23. oktoober 2012

Küüslaugune kanapasta

Ma ei ütleks, et pasta on meie lemmiktoit, aga nädalas korra või paar kindlasti me pastat sööme. Põhjuseks kindlasti valmistamise lihtsus ja kiirus. Lisaks saab pastaroas ära kasutada külmkappi jäänud pooliku koorepaki, juustutüki ja köögiviljad. Mina kasutasin ainult paprikat, aga sobivad ka näiteks tomatid, suvikõrvits, brokoli. Küüslauguse meki annab pastale seekord Valio uus Mustapekka toorjuust, mis pastas mõnustasti kreemjaks sulab.


Küüslaugune kanapasta


4-le sööjale


300 g pastat

200 g kanafileed
1 sibul
1 paprika
2 dl rõõska koort
100 g Mustapekka küüslauguga toorjuustu

peale riivitud parmesani juustu




Keeda pastat soolaga maitsestatud vees minutike vähem kui pakendil ette nähtud.
Kuumuta pannil õli, hauta hakitud sibul pehmeks. Lisa tükeldatud kanafilee ja paprikaribad. Hauta mõned minutit ja sega keedetud pasta hulka. Tõsta pasta võitatud ahjuvormi.
Kuumuta potis rõõsk koor. Lisa toorjuust ja sega kuni juust on sulanud. Vala kaste pastaroale. Küpseta 180 kraadi juures 10-15 minutit. Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

*Mustapekka toorjuuste jagas katsetamiseks Valio

2 kommentaari:

Põnnidega ütles ...

Andsin selle retsepti mehele, et õhtuks süüa teeks ja ta sai hakkama! :D Seega lihtne ja väga maitsev. Ma lihtsalt ei suutnud söömist järele jätta kuigi kõht oli juba punnis.

Liisi L ütles ...

Oi tubli mees! :)
Ja muidugi tore, et retsept meeldis.