reede, 20. aprill 2012

Suitsujuustusupp kanaga

Olen taasavastanud, kui mõnusad on supid - külma ilmaga pakub soe supp kosutust, palaval suvepäeval jahutab külmsupp - kiire ja kerge kõhutäis on igal juhul garanteeritud. Juustusupp on sellisel sombusel päeval ideaalne, pakkudes ühtaegu mahedat ja tummist kõhutäidet. Toitvama leeme tarvis serveeri suppi suitsukanatükkidega ja kõrvale paku krõbedat seemnesaia.


Suitsujuustusupp kanaga

4-le sööjale

1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 spl võid
1 l köögiviljapuljongit
150 g suitsujuustu
serveerimiseks suitsukana

Haki sibul ja pruunista võis, seejärel lisa tükeldatud porgand ja kartul. Vala peale puljong, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka tükeldatud suitsujuust. Püreesta supp ühtlaseks.
Serveerimisel tõsta kausi põhja tükeldatud suitsukanatükid ja vala peale suitsujuustusupp.

Kommentaare ei ole: