teisipäev, 17. jaanuar 2012

Tom Kha supp aedviljadega

Tom Kha on tai-pärane supp kookospiimast ja kanast. Tummisema tulemuse saamiseks lisasin supile shampinjone ja aedvilja-wokisegu.




Tom Kha supp aedviljadega


2-le sööjale


200 g kalkuni kintsuliha või kanafileed
2 suuremat shampinjoni
150 g külmutatud aedviljadest wokisegu
2-3 spl Santa Maria Tom Kha supisegu
200 ml kookospiima
200 ml kanapuljongit


Puhasta kintsuliha kelmetest ja lõika suupärasteks tükkideks. Pruunista lihatükke kergelt õlis. Lisa shampinjonid ja aedviljasegu ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta Tom Kha supiseguga. Vala peale kuum kanapuljong ja kookospiim, keeda tasasel tulel 5 minutit. Serveerimisel puista peale värsket koriandrit või lehtpeterselli.

Kommentaare ei ole: