neljapäev, 8. detsember 2011

Hakkliharull peekoni ja kukeseentega

Kui kotletid ja hakklihakaste on ära tüütanud, siis võib hakklihast valmistada maitsva täidisega hakkliharulli. Hakkliharulli sobib süüa sooja õhtusöögina või jahtunult valmistada sellest hoopis toekas einevõileib.


Hakkliharull peekoni ja kukeseentega

500 g hakkliha
1 sibul
1 muna
1 dl riivsaia
1 dl hapukoort
soola-pipart

Täidis:
120 g peekonit
2 küüslauguküünt
peotäis praetud kukeseeni
marineetud paprikat
rohelist sibulat või porrut

Haki sibul ja sega koos teiste ainetega ühtlaseks massiks.
Täidise jaoks lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Lõpus lisa juurde hakitud küüslauk.
Laota hakklihasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühtlaselt umbes 20x30 cm ristkülikuks. Tõsta hakkliha pikemasse serva praetud peekonit, mille peale laota kukeseened, paprika ja sibul. Keera hakkliha küpsetuspaberi abil rulli, nii et lõikeserv jääb rulli alla.
Küpseta 200 kraadises ahjus tund aega.

Kommentaare ei ole: