pühapäev, 30. oktoober 2011

Jogurtipannkoogid

Pühapäeva hommikusöök seostub paljudel pannkookidega. Meie eelistame väikeseid pannkooke ja jogurt muudab pannkoogid mõnusalt kohevaks. Seekord kasutasin taignas ahjuõunajogurtit, kuid sobib ka iga teine jogurt. Maitsestamata jogurti puhul lisa veidi rohkem suhkrut.
Serveeri pannkooke moosi, mee või suhkruga.


Jogurtipannkoogid

2-le sööjale

2 muna
1 klaas jogurtit
2 dl jahu
1 tl vaniljesuhkrut
1/2 dl suhkrut
1 tl soodat või küpsetuspulbrit

praadimiseks võid või õli

Klopi muna jogurtiga lahti. Lisa jahu, suhkrud ja sooda või küpsetuspulbrit. Lase taignal 5 minutit seista, seejärel kuumuta pannile veidi võid ja küpseta pannkoogid.

6 kommentaari:

Kristiina Kimsto ütles ...

Mega head pannkoogid. Aitäh!!!

Kristiina Kimsto ütles ...

Mega head pannkoogid. Aitäh!!!

Liisi ütles ...

Aitäh kommentaari eest! :)

kristjan ütles ...

Pannikad on head aga 1-2 dl suhkrut on ilmselt liiga palju...

Liisi ütles ...

Hei Kristjan. 1/2 dl tähendab siiski pool detsiliitrit :D
Teen retseptis siiski täienduse, et suhkrukogus oleks kõigile üheselt arusaadav.

Liisi ütles ...

Postitust ei anna enam muuta, aga olgu veelkord öeldud, et 1/2 dl suhkrut = 0,5 dl suhkrut (3-4 spl suhkrut)