pühapäev, 26. juuni 2011

Külm maasikasupp

Saabusin eile vanaema juurest 10 kg maasikatega, millest üks osa söödi kohe ära, kuid enamus läks siiski suhkruga sügavkülma, et talvel oleks hea võtta. Kasvõi sellesama supi tarvis.
Puhkus on ka tänaseks juba läbi. Aga neile, kes järgmisel nädalal puhkavad, soovitan külma maasikasuppi. Ennustuste kohaselt tuleb ilm ka külmale supile vastav :) 

Vaata ka Nami-Nami kooskokkamist "Oma maa maasikas"


Külm maasikasupp

2-le sööjale

500 g maasikaid
0,5 dl suhkrut
0,5 dl konjakit

Serveerimiseks vaniljejäätist

Valmistamine:
Pane kõik ained saumikseri kannu ja püreeri. Enne serveerimist lase 10-15 minutit külmkapis seista. Serveeri vaniljejäätise ja basiilikulehtedega. 

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Imeilus, Liisi! Ma olen maasika-tomati gazpacho't teinud paar korda, samuti jäätisega serveerinud. Sinu pilti nähes tuli jälle vastupandamatu isu :)

Liisi ütles ...

Aitäh Pille!
Maasika-tomati gazpacho kõlab hästi.
Kindlasti proovin veel miskit uut ja põnevat, sest 10 kg maasikaid tahab ju realiseerimist ;)