kolmapäev, 27. aprill 2011

Koorene kanapasta kirsstomatitega

Viimasel ajal on õhtusöögiga täpselt nii, et koju jõudes ruttu riided vahetada, kiirelt paar võileiba või kohuke või banaan, sest kohe-kohe peab olema tänavaotsas valmis kepikõnni treeninguks. Jajah, täpselt nii - kõige spordikaugem inimene läheb maratonile :D. Aga see selleks...
Teinekord aga juhtub, et kepikõnni alguseni jääb lausa 45 minutit, mis on täpselt nii kaua, et jõuab valmistada ühe koorese kanapasta kirsstomatitega. Muidugi eriti lihtne on roa valmistamine siis, kui kanafilee on eelnevalt juba valmisküpsetatud ja jääb üle vaid pasta keeta ning roog kokku segada.















Koorene kanapasta kirsstomatitega

2-le sööjale

200 g kanafileed
200 g (penne) makarone
6 kirsstomatit
2 küüslauguküünt
2 dl kohvikoort
soola
pipart

praadimiseks õli
serveerimiseks parmesanilaaste ja värskeid ürte

Valmistamine:
Prae kanafilee küpseks ja tükelda suupärasteks tükkideks.
Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Tükelda tomatid ja pruunista pannil õlis 2-3 minutit. Lisa purustatud küüslauk , eelnevalt tükeldatud kanafileetükid ja kohvikoor. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa keedetud makaronid ja sega läbi. Serveerides puista peale parmesanilaaste ja värskeid ürte.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegin kodus seda pastat ning see tuli super-maitsev. Kindlasti lisan selle retsepti oma lemmikute kogusse. :)

Liisi ütles ...

Aitäh kommentaari eest. Lihtsad asjad ongi teinekord need kõikse paremad.