teisipäev, 18. jaanuar 2011

Sealihakarri shampinjonidega

Piisavalt teravaid elamusi pakkuv ning samas kreemjas sealiha ja seentega karrikaste.



4 sööjale


  • 2 spl taimeõli
  • 2 sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • 500 g seafilee
  • 4 dl kookospiima
  • 0,5 laimi või sidruni mahl
  • 2 spl kollast (või rohelist) karripastat
  • 140 g shampinjone
  • 2 spl heledat sojakastet
  • 2 spl tai kalakastet
  • värskeid basiilikulehti

Kuumuta pannil õli ning küpseta peenelt viilutatud sibulat ja küüslauku paar minutit. Lõika sealiha kuubikuteks , lisa pannile ja kuumuta 3–4 minutit, kuni sealiha muutub kreemikasvalgeks.
Lisa kookospiim, laimimahl ja karripasta ning keeda vaikselt 10 minutit. Seejärel lisa seened ja keeda veel 5 minutit. Sega juurde sojakaste, kalakaste ja basiilikulehed.
Serveeri kuskussiga.

Kommentaare ei ole: