esmaspäev, 19. juuli 2010

Piimakissell mustikatega

Lihtne kodune magustoiduklassika. Maitseb imehästi värskete omakorjatud mustikatega.



  • 1 l piima
  • 4 sl maisitärklist
  • 5 sl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut

Serveerimiseks:
  • mustikaid

Valmistamine:

Sega potis 9 dl piima ja suhkur ning kuumuta tasekesi keemiseni. Lisa ülejäänud piimaga segatud maisitärklis ja kuumuta õrnalt segades uuesti keemiseni. Keeda 2-3 minutit, kuni kissell pakseneb.
Lisa vanillsuhkur.
Jaota kissell magustoidukaussidesse. Lase jahtuda ning serveeri kisselli marjadega.

1 kommentaar:

Sussi ütles ...

Tundub tõeliselt mõnus :) Mõnikord nii tahaks selliseid klassikaid :)