reede, 21. mai 2010

Külm redisesupp

Suurepärane kõhutäide kuumal suvepäeval. Toekamaks lõunaks võib supile lisada kurki, tomatit ja viinerit.



Kogus neljale

  • 400 kuni 450 g redist
  • 5 dl keefirit
  • 2 dl 10% rõõska koort
  • sidrunit (1-1.5 sl mahla)
  • 1 tl suhkrut
  • 3-4 tl ürdisoola
  • 0.25 tl musta pipart

Serveerimiseks:

  • hakitud värsket murulauku

Valmistamine:
Pese ja tükelda redised ning peenesta koos keefiriga köögikombainis.
Sega rõõsk koor sidrunimahla ja suhkruga, lisa supile. Maitsesta ürdisoola ja pipraga.
Serveeri külmalt koos hakitud murulauguga.




Allikas: Pereköögi kokaraamat

Kommentaare ei ole: