reede, 26. märts 2010

Kohupiimamuffinid kirsside ja šokolaadiga

Kohupiimapasta muudab muffinid mõnusalt pehmeks ja mahlaseks. Ja kuna küll küllale liiga ei tee, lisasin taignasse veel šokolaadi ja kirsse. Väga head said!


  • 2 suurt muna
  • 100 g suhkrut
  • 100 g sulatatud võid
  • 2 dl nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g kuivatatud kirsse
  • 100 g hakitud šokolaadi
  • 200 g kohupiimapastat

Valmistamine:
Klopi munad suhkruga vahule. Sega juurde jahtunud sulavõi.
Sega jahu ja küpsetuspulber omavahel, lisa koos šokolaaditükkide, kuivatatud kirsside ning kohupiimaga munavahule. Sega õrnalt läbi.
Jaota tainas võitatud muffinipannile.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15-18 minutit, kuni muffinid on kenasti läbi küpsenud.

Kommentaare ei ole: