teisipäev, 23. veebruar 2010

Kanasalat tilli-sinepikastmega

See salat sai nii hea, et isegi meeslemmik sõi hea meelega. Salatikaste on küllalt sinepine, kuid see teebki väga hea maitse. Inspiratsioon Nigellalt.



  • erinevaid salateid (nt friseesalatit, jääsalatit ja punast sigurit)
  • 300 g kanafileed

Tilli-sinepikaste:
  • 2 spl Dijoni sinepit
  • 1 tl pruuni suhkrut
  • 150 ml hapukoort
  • 2 spl valge veini äädikat
  • 0,5 tl soola
  • 2 spl tilli

Valmistamine:
Tükelda kanafileed ja prae pruuniks. Tõsta praetud kanatükid jahtuma.
Rebi salatilehed tükkideks ja lao serveerimisalusele. Kastme valmistamiseks sega kokku sinep ja suhkur, lisa hapukoor ja äädikas, sool ja hakitud till. Laota kanatükid salatilehtedele ja nirista peale kastet.

Kommentaare ei ole: