pühapäev, 21. veebruar 2010

Ahjujuust murakamoosiga

Ongi viimane purgike murakamoosi otsas :(
Kuid tulemus oli ka seda väärt - ahjus küpsetatud juust murakamoosiga on väga hea ja äärmiselt lihtsalt ning kiirelt valmistatav magustoit.



  • 200 g küpsetatud juustu (leibjuust, Lapi juust)
  • 4 sl murakamoosi
  • 1 dl vahukoort
  • jahvatatud kaneeli

Valmistamine:
Lõika juust tükkideks. Pane iga nelja väikse vormi sisse 1/4 juustust, selle peale 1 sl murakamoosi ja 1 sl vahukoort. Küpseta 200 kraadises ahjus 15 minutit. Raputa peale kaneeli ja lase jahtuda.

4 kommentaari:

Elis ütles ...

Mul hakkasid su retsepti ja pilti vaadates neelud käima :D

Ragne ütles ...

oh kui isuäratav....

Anonüümne ütles ...

Mis juust on ahjujuust?

Liisi ütles ...

Ahjujuust on teise nimega leibjuust või Lapi juust. Poes leiab seda juustude riiulist - pealt pruunitäpiline poolringi kujuline juust.