teisipäev, 12. jaanuar 2010

Krõbedad riisi-šokolaadikuhjad

Endiselt Nami-nami kooskokkamise riisidesserdid ja magusad küpsetised laines :)
Seekord valmisid mõnusad krõmpsud paisutatud riisi maiustused, milles kasutasin šokolaadiga hommikusöögi riisihelbeid. Maitselt meenutas kass Arturi kooki.



  • 3 hakitud Marsi šokolaadi
  • 50 g võid
  • 75 g paisutatud riisi või maisihelbeid

Valmistamine:
Sulata või ja šokolaad mikroahjus või aeglaselt paksupõhjalises potis. Lisa riisikrõbuskid ja sega hoolega.
Jaota väikestesse pabervormidesse või väikesesse küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
Lase külmkapis hanguda - selleks kulub umbes 20 minutit.
Lõika Marsikook terava noaga väikesteks ruutudeks.


Allikas: Nigella Lawson

Kommentaare ei ole: