kolmapäev, 2. detsember 2009

Kilupirukad

Tänasele sarikapeole sai tehtud kilupirukaid. Ma pole ise neid kunagi söönud ega saanud kahjuks ka seekord, aga meespere küll kiitis. Väljanägemiselt olid igal juhul äärmiselt isuäratavad ...



  • 0,5 kg lehttainast
  • 1 pakk (marineeritud) kilufileesid
  • 3 muna
  • soola

Rulli lehttainas 0,5 cm paksuseks, lõika u 8 x 8 cm ruutudeks. Suru ruudud muffinipanni avadesse. Aseta igale põhjale kilufilee. Klopi muna vahtu ja tõsta munavahtu igasse korvikesse (mina kasutasin jäätisekulpi ja umbes 1 kulbitäis mahtuski ühte korvikesse). Soovi korral keera korvikeste nurgad keskele kokku. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit kuni pirukad on pealt kuldpruunid.

1 kommentaar:

Ragne ütles ...

Nii isuäratavad. Mul juba pikemat aega kilupirukate isu, tegemiseni aga pole jõudnud, ehk saan need maitsvad küpsetised jõulumenüüsse sobitada:)