reede, 9. oktoober 2009

Ühe panni lõheroog

Hästi lihtsalt valmistatav õhtusöök.


  • 400 g kartuleid
  • 3 sl oliivõli
  • 300 g lillkapsast
  • 2 peotäit kirsstomateid
  • 1 sl palsamiäädikat
  • 300 g lõhefileed
  • soola

Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika suuremad kartulid pooleks, sega kõik 1 sl õliga ja tõsta 20 minutiks ahju röstima. Sega lillkapsas 1 sl õliga ja lisa kartulite juurde ning küpseta veel 15 minutit. Kata roog kirsstomatite ja palsamiäädikaga ning kaheks tükiks lõigatud lõhega, millele on niristatud 1 sl õli. Hoia veel10-15 minutit ahjus. Riputa valmis roale soola.
Retsept on mõeldud 2-le sööjale.


Retsept on pärit ajakirja "Oma Maitse" numbrist mai 2009.

Kommentaare ei ole: