esmaspäev, 19. oktoober 2009

Teokarbid kooreses päikesekuivatatud tomati kastmes

Esimene katsetus oma päikesekuivatatud tomatitest, mis andsid pastale väga hea maitse.



  • 400 g teokarbikujulist või mõnda muud pastat
  • 2 küünt küüslauku
  • 7-8 päikesekuivatatud tomatit
  • 2 dl vahukoort
  • 1 sl päikesekuivatatud tomatite õli
  • soola
  • musta pipart

Serveerimiseks:
  • basiilikut (värsket)
  • parmesani

Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Kuumuta purustatud küüslauku kastruli põhjas päikesekuivatatud tomatite õlis 1-2 minutit. Lisa tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ja koor, kuumuta üheskoos veel kord läbi. Maitsesta soola-pipraga. Nõruta pasta ning vala peale kaste, sega segamini. Serveerimisel puista roale riivitud Parmesani juustu ja värskeid basiilikulehti. Retsept on mõeldud neljale inimesele.


Retsept on pärit raamatust "Pereköögi kokaraamat"

Kommentaare ei ole: