esmaspäev, 14. september 2009

Roheline rissonisalat





Kuigi välja paistab see nagu riisiroog, on tegelikult tegu maitsva pastasalatiga, mis sisaldab krevette, pestot, rediseid ja rukola salatit. Sobib söömiseks nii soojalt kui ka külmalt ning on hea kaaslane ka grill-lihale.

  • 4 dl risson või muu pasta
  • 100 g redis
  • 50 g rukola salat
  • 150 g krevetid soolvees
  • 1 dl pesto
  • sool
  • must pipar

Valmistamine:
Keeda rissoni kergelt soolases vees pehmeks, kurna sõelal. Kui soovid külma salatit, loputa pasta külma vee all. Pese ja lõika redised sektoriteks, nõruta krevetid ning pese rucola salat. Sega pasta hulka pesto, salatilehed, krevetid ja redisetükid, maitsesta soola-pipraga. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.





Retsept on pärit raamatust "100 rooga"

Kommentaare ei ole: