esmaspäev, 28. september 2009

Marineeritud aedoad

Siiani on meeles kui hästi maitsesid kunagi klassiõe sünnipäeval pakutud marineeritud aedoad. Siit ka minu esimene hoidis. Eks varsti näis, mis välja tuli ... kui tuli :)



  • 1 kg aedubasid
  • 0,5 l vett
  • 20 g soola

Marinaad:

  • 0,5 l vett
  • tilli
  • petersellilehti
  • 20g soola
  • 20 g suhkrut
  • 20 g 30% äädikat

Oakaunad puhastada ja keeta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks, nõrutada ja panna purkidesse. Valmis keeta marinaad ja valada kuuma marinaadiga üle ja kuumutada purkidega kuumavee vannis 20 min 80 kraadi juures.


Retsept Naistemaailm.ee foorumist




2 kommentaari:

Inga Tuisk.Kabanen ütles ...

Tere Ja kuidas maitses? Ja kas säilis hästi? Aitäh

Liisi ütles ...

Tere! See on aastatetagune retsept, kuid ilmselt erilist maitsemälestust ei jäänud. Minu jaoks oli marinaad liiga mahe ja tulemus polnud nagu tahtsin. Hetkel olen katsetanud paari uut retsepti, kui need on sobivad, siis postitan ka need.